Beställ ClaroSkolpaket under augusti månad och få 50% rabatt

Vårterminen 2020 har inneburit stora utmaningar för alla inom svensk skola. Alla elever, lärare och alla andra som jobbar inom skolans värld har satts på prov och antagit utmaningarna på ett bra sätt. Betydelsen av bra, digitala verktyg som stödjer läs- och skrivprocessen är ett av ämnena som verkligen hamnat i fokus.

Under våren som gått har vi, på vårt sätt, bidragit genom att tillgängliggöra flertalet av våra verktyg gratis. Vi vill fortsätta att göra skillnad! Vårt sommarerbjudande ger er skola därför 50% rabatt på vårt populära ClaroSkolpaket om ni tecknar ett skolpaket under augusti månad. 

Innehåll i erbjudandet
Skolpaketet erbjuder samtliga era elever på er skola en perfekt blandning av läs- och skrivverktyg för olika plattformar. De olika delarna i Claro Skolpaket ger skolan en garanti för att rätt verktyg för en stödjande läs- och skrivprocess finns på skolan, oavsett vilken enhet elever arbetar på. Paketet innehåller följande och skolan kan självklart anpassa paketet utifrån behov:

NYHET – Med glädje kan vi nu också också addera ClaroRead Edge Premium till Claro Skolpaket – ClaroRead Edge är ett tillägg till webbläsaren Edge med brett utbud av högkvalitativa röster, ljudning, ordprediktion. Passar perfekt för dig som jobbar i O365.

Vi vill ge dig sex anledningar till att välja ClaroSkolpaket – klicka här! 

Villkor
Samtliga produkter är GDPR-säkrade och vid behov erbjuder vi installations- och användarsupport. Den 50%-iga rabatten gäller de första 12 månaderna, därefter gäller ordinarie pris för respektive skolpaket. Erbjudandet gäller nya kunder.

Vill du veta hur vi kan skräddarsy ert skolpaket? Kontakta oss på info@svensktalteknologi.se

Skolor under 200 elever

Ditt pris: 4 000 kr

Ordinarie pris: 8 000 kr

Klicka här för att beställa

Skolor 200-500 elever

Ditt pris: 5 000 kr

Ordinarie pris: 10 000 kr

Klicka här för att beställa

Skolor över 500 elever

Kontakta oss för en förmånlig offert.

Klicka här för att kontakta oss