Vi lär lärare att lära
VI LÄR LÄRARE ATT LÄRA

Skräddarsydda utbildningar för lärare

Att investera i kunskap om hur elever och lärare kan använda de verktyg vi erbjuder, tycker många är viktigt. Vi vill därför erbjuda alla möjligheten till bra utbildningar. För lärare och pedagoger kan vi skräddarsy olika utbildningspaket utifrån deltagarnas behov. Utbildningspaketen hjälper er att få ut mesta möjliga av er investering och se till att ni har kunskap om hur ni använder de verktyg ni valt att satsa på. Oavsett om det handlar om verktyg inom läs, skriv eller språkinlärning. Vi hjälper er till det bästa alternativet när det gäller utbildning för just er kommun eller skola.

För mer information om våra olika utbildningspaket, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utbildning för er kommun eller skola.

UTBILDNING

Missa inte att ni kan köpa till utbildningstid till era produkter!

För att elever, pedagoger och även föräldrar ska kunna lära sig att använda våra digitala verktyg på bästa sätt, är utbildning både värdefullt och viktigt.
Detta gör att alla elevers skolgång kan underlättas, men är särskilt viktigt för elever med läs- och skrivsvårigheter och nyanlända elever för språkinlärning.

Vi kommer gärna ut till dig och din skola för att träffa er.
Vi skräddarsyr även utbildning utifrån hela arbetslag.

För mer information och för pris kring utbildningar, kontakta oss!

Vi hjälper er gärna

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt. Vi på Svensk Talteknologi har arbetat med läs-, skriv- och språkverktyg i över 20 år och våra användarexperter hjälper er gärna med att identifiera era behov.

Varmt välkommen med frågor och funderingar!

Johan Swensson
Försäljning och utbildning
johan@svensktalteknologi.se