Om Svensk Talteknologi
OM OSS

Svensk Talteknologi har jobbat med skriv- och läsförståelse i 20 år

Svensk Talteknologi underlättar med stor glädje vardag och skolgång för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk. Vi har nu funnits i 20 år och ingår idag i Cimonkoncernen som är Googles största partner i Norden gällande Suite, med över 350 anställda.

Vi har länge arbetat inom områdena läsa, skriva, språkinlärning och har flera spännande produkter inom samtliga områden.

Idag har fler än hälften av alla kommuner gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever. Det innebär att de används av över hundratusentals elever dagligen. Vår vision är att ingen elev ska lämna skolan utan att kunna läsa, skriva eller hantera ett språk. Välkommen till Svensk Talteknologi.

OM OSS

Vi är ledande och har lång erfarenhet

Många vill ha oss som samarbetspartner men vi värnar om att det vi representerar ska vara bra verktyg från bra leverantör som lever upp till våra höga krav, produkten måste uppfylla de krav vi har för att vi ska erbjuda dessa till våra kunder. Men det viktigast av allt är att det ska vara till nytta och stöd för användaren. Genom att använda våra produkter ska till exempel en elev kunna lära sig ett språk eller kunna få hjälpa med att skriva eller läsa.

OM OSS

Vi kan med glädje presentera två nya partners och nya produkter!

Plotagon, ett presentationsverktyget där användaren på ett snabbt och smidigt sätt skapar proffsiga animeringar till sina texter. Languagenut, det digitala läromedlet som hjälper nybörjare att på ett roligt sätt lära sig engelska, spanska eller 19 andra språk. Samt Pratstart som kommer från samma leverantör. Pratstart är ett lättanvänt digitalt läromedel som stöttar nyanlända att på ett effektivt och roligt sätt lära sig svenska. Nya ClaroStava, moderna rättstavningsprogrammet, som lanserades i höstas med varmt mottagande, är ett av våra skrivhjälpmedel.

Om oss