Paketlösningar

Vi gör det svåra lite enklare

Enskilda produkter gör stor nytta, men tillsammans kan de göra ännu större skillnad. Här presenterar vi de paketlösningar som till en låg kostnad kan åstadkomma mycket för många – och med vars hjälp kan göra det svåra lite enklare.

Är ni intresserad av att veta mer om hur vi kan göra det svåra lite enklare för er? Ta en titt på våra paketlösningar eller kontakta oss, så berättar vi mer om fördelarna med att välja något av våra paket. Därefter diskuterar vi tillsammans med er hur vi kan paketera på bästa sätt för er skolas eller kommuns behov. Vi ger er gärna råd och konsultation.

Våra paketlösningar

PAKET

STT Valfrihet

STT Valfrihet är avtalsformen för kommuner och skolkoncerner med en blandad IT-miljö. Det innebär att vi skräddarsyr en lösning för just er med ClaroSoftwares produkter. Efter en kostnadsfri konsultation hittar vi det bästa alternativet gällande avtal och verktyg för era plattformar. Dessutom får ni självklart installationshjälp, användarhjälp och möjlighet till utbildning. Vi har nu utökat STT Valfrihet med kraftfulla skrivverktyg som hjälper till genom hela skrivprocessen.

Pris
Priset varierar beroende på vilka verktyg ni vill ska ingå i avtalet. Kontakta oss för mer info och konsultation. Självklart är GDPR-problematiken löst och med en enda inloggning når er kommun eller skolkoncern alla verktyg som ingår i ert STT Valfrihets-avtal.

Kontakta oss för konsultation
Skolpaketet
PAKET

STT Skolpaket

Skolpaketet är en lösning för skolor som vill kunna hjälpa alla sina elever med att kunna läsa och skriva utan att vara beroende av god ekonomi eller en specifik plattform. Med Svensk Talteknologi som leverantör frigör skolan resurser till verksamheten och säkerställer att man har rätt verktyg till alla elever. I STT Skolpaket ingår ClaroRead Plus för PC eller Mac offline, ClaroRead Chrome Premium, ClaroSpeak Plus för iOS offline samt ClaroStava.

Pris
Enbart för skolor med max 500 elever, pris från 8.000 kr per år ex moms.

Gå till Skolpaketet
Chromepaketet
PAKET

STT Chromepaketet

STT Chromepaketet passar för skolor som vill ha en lösning för Chrome som täcker områdena läsa, skriva och uppsamling av idéer. Verktygen i lösningen fungerar tillsammans och täcker alla områderna i skrivprocessen.

Pris
Kontakta oss för pris.

Gå till Chromepaketet

Vi hjälper er gärna

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt. Vi på Oribi har arbetat med läs-, skriv- och språkverktyg i över 20 år och våra användarexperter hjälper er gärna med att identifiera era behov.

Varmt välkommen med frågor och funderingar!

Johan Swensson
Försäljning och utbildning
johan@svensktalteknologi.se