KOMMUNER/SKOLOR

Vi erbjuder de bästa verktygen för att läsa och skriva

Samtliga tillverkare är noga utvalda för sin höga kvalitet på verktygen, men också för sin flexibilitet i att hitta rätt lösning för varje användare. En del i flexibiliteten är att finna rätt avtalsform för dig som kund. Det vanligaste för skolor och kommuner/koncerner är tecknande av någon form av övergripande licens. Det är på så vis flest antal elever får tillgång till bra verktyg, till ett fördelaktigt pris.

De olika tillverkarna har olika möjligheter gällande avtal för skolor och kommuner/koncerner. Kontakta oss på Svensk Talteknologi för att gemensamt hitta den mest fördelaktiga lösningen för er!

Psst – ladda ner vår folder med ett utvalt utbud av våra läs- och skrivhjälpmedel!

KOMMUNER/SKOLOR

Appar som kommun- eller skollicens

App-användningen i skolan är större än någonsin. Många kommuner väljer idag att teckna kommunlicenser för appar från Claro Software, exempelvis ClaroSpeak Plus, ClaroScanPen Premium och ClaroPDF Premium. Nu kan skolor och kommuner via enkel hantering i sitt MDM-system skjuta ut redan aktiverade premiumversioner av samtliga appar. Resultatet blir att elever kommer igång direkt utan att några personuppgifter hanteras, med andra ord helt GDPR-säkert.
Apparna finns att köpa i paket tillsammans med våra andra verktyg, eller separat. Vi skräddarsyr ett paket som passar era behov och erbjuder flexibilitet med enklare hantering – allt till ett förmånligt pris. Vänligen läs mer om paketlösningar här och kontakta oss för mer information och rådgivning.
KOMMUNER/SKOLOR

Inköpsavtal för kommuner och skolor

Avtalsformen innebär att ni får rabatter på samtliga produkter i Oribis sortiment. Avtalsformen är avsedd för kommuner och skolkoncerner som avser att göra större inköp av verktyg inom läs, skriv och språkinlärning samt övriga av Oribi’s produkter.

Avtalsformen innebär att en kommun eller skolkoncern kan erhålla volymrabatter vid större volyminköp samt en enkel och och smidig webbaserad beställningsrutin som förenklar beställning och avtalshantering.
Inköpsavtal är alltid unika för respektive kund och rabatter är volymbaserade.
Inköpsavtalen löper under 12 eller 24 månader.

Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att veta mer om hur man tecknar inköpsavtal för just din kommun eller skolkoncern.

Vi hjälper er gärna

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt. Vi på Oribi har arbetat med läs-, skriv- och språkverktyg i över 20 år och våra användarexperter hjälper er gärna med att identifiera era behov.

Varmt välkommen med frågor och funderingar!

Johan Swensson
Försäljning och utbildning
johan@svensktalteknologi.se