Kommuner & Skolor
KOMMUNER/SKOLOR

Svensk Talteknologi erbjuder verktyg från flera olika tillverkare

Samtliga tillverkare är noga utvalda för sin höga kvalitet på verktygen, men också för sin flexibilitet i att hitta rätt lösning för varje användare. En del i flexibiliteten är att finna rätt avtalsform för dig som kund. Det vanligaste för skolor och kommuner/koncerner är tecknande av någon form av övergripande licens. Det är på så vis flest antal elever får tillgång till bra verktyg, till ett fördelaktigt pris.

De olika tillverkarna har olika möjligheter gällande avtal för skolor och kommuner/koncerner. Kontakta oss på Svensk Talteknologi för att gemensamt hitta den mest fördelaktiga lösningen för er!

KOMMUNER/SKOLOR

Inköpsavtal Svensk Talteknologi

Avtalsformen innebär att ni får rabatter på samtliga produkter i Svensk Talteknologis sortiment. Avtalsformen är avsedd för kommuner och skolkoncerner som avser att göra större inköp av verktyg inom läs, skriv och språkinlärning samt övriga av Svensk Talteknologis produkter.

Avtalsformen innebär att en kommun eller skolkoncern kan erhålla volymrabatter vid större volyminköp samt en enkel och och smidig webbaserad beställningsrutin som förenklar beställning och avtalshantering.
Inköpsavtal är alltid unika för respektive kund och rabatter är volymbaserade.
Inköpsavtalen löper under 12 eller 24 månader.

Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att veta mer om hur man tecknar inköpsavtal för just din kommun eller skolkoncern.

Inköpsavtal Svensk Talteknologi
PAKET

ClaroValfrihet

ClaroValfrihet är avtalsformen för kommuner och skolkoncerner med en blandad IT-miljö. Det innebär att vi skräddarsyr en lösning för just er med ClaroSoftwares produkter. Efter en kostnadsfri konsultation hittar vi det bästa alternativet gällande avtal och verktyg för era plattformar. Dessutom får ni självklart installationshjälp, användarhjälp och möjlighet till utbildning. Vi har nu utökat ClaroValfrihet med kraftfulla skrivverktyg som hjälper till genom hela skrivprocessen.

Pris
Priset varierar beroende på vilka verktyg ni vill ska ingå i avtalet. Kontakta oss för mer info och konsultation. Självklart är GDPR-problematiken löst och med en enda inloggning når er kommun eller skolkoncern alla verktyg som ingår i ert Claro Valfrihets-avtal.

Skolpaketet
PAKET

ClaroSkolpaket

Skolpaketet är en lösning för skolor som vill kunna hjälpa alla sina elever med att kunna läsa och skriva utan att vara beroende av god ekonomi eller en specifik plattform. Med Svensk Talteknologi som leverantör frigör skolan resurser till verksamheten och säkerställer att man har rätt verktyg till alla elever. I ClaroSkolpaket ingår ClaroRead Plus för PC eller Mac offline, ClaroRead Chrome Premium, ClaroSpeak Plus för iOS offline samt ClaroStava.

Pris
Enbart för skolor med max 500 elever, pris 6.000 kr per år ex moms.

PAKET

Claro Chromepaketet

Claro Chromepaketet passar för skolor som vill ha en lösning för Chrome som täcker områdena läsa, skriva och uppsamling av idéer. Verktygen i lösningen fungerar tillsammans och täcker alla områderna i skrivprocessen.

Pris
Kontakta oss för pris.