Sveriges främsta digitala verktyg för att läsa och skriva –

nu finns populära STT Skolpaket till kampanjpris

Våra verktyg stöttar alla elever, oavsett om det är i klassrummet, på distans, i hemmet eller på språng. Oavsett var eleverna befinner sig eller använder för teknisk plattform är vårt främsta fokus att bidra till att er skola kan möjliggöra ett tillgängligt och likvärdigt lärande för alla.

Med anledning av detta har vi tagit fram vårt populära STT Skolpaket – ett paket som innehåller högkvalitativa digitala verktyg från Claro Software och som är en stabil och heltäckande grund för att stödja alla elevers läs- och skrivprocess på bästa möjliga sätt. Vårt erbjudande ger er skola just nu 50% rabatt om ni väljer att teckna ett skolpaket innan 31 januari 2023.

Vi på Svensk Talteknologi har stöttat svenska skolor med läs- och skrivverktyg i över 20 år – och vi vill fortsätta att göra skillnad!
Följ med, så berättar vi mer!

Detta är STT Skolpaket – innehåll och priser

5 digitala verktyg som stödjer elevens läs- och skrivprocess

Skolpaketet erbjuder samtliga elever på er skola en optimal och grundläggande blandning av läs- och skrivverktyg för olika plattformar, såsom dator, webb och mobil. De olika delarna i STT Skolpaket ger er skola en garanti för att rätt verktyg finns tillgängliga för en stödjande läs- och skrivprocess, oavsett vilken enhet elever arbetar med – i skolan eller hemma. Paketet innehåller följande verktyg:

Ni har möjlighet att anpassa paketet utifrån just era behov.
Hör av er till oss, så hjälper vi er att både identifiera era behov och ge er lösningarna för dem.

STT Skolpaket
För skolor under 200 elever

Ert pris: 4 000 kr

Ordinarie pris: 8 000 kr

Klicka här för att beställa

STT Skolpaket

För skolor 200-500 elever

Ert pris: 5 000 kr

Ordinarie pris: 10 000 kr

Klicka här för att beställa

STT Skolpaket
För skolor över 500 elever

Kontakta oss för en förmånlig offert.

Klicka här för att kontakta oss

Villkor för erbjudandet

Samtliga produkter är GDPR-säkrade och vid behov erbjuder vi installations- och användarsupport. Rabatten om 50% på ursprungspriset gäller det första året, därefter gäller ordinarie pris för respektive skolpaket. Beställning görs via knapparna ovan och ert kampanjpris kommer att korrigeras av oss efter lagd order. Erbjudandet gäller skolkunder som inte tidigare använt STT Skolpaket till och med 31 januari 2023.

Vi hjälper er gärna

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt. Vi på Svensk Talteknologi har arbetat med läs-, skriv- och språkverktyg i över 20 år och våra användarexperter Marina och Johan hjälper er gärna med att identifiera behoven på just er skola och kring hur ni kan nyttja verktygen i STT Skolpaket på bästa sätt.

Varmt välkommen med frågor och funderingar!

Marina Lundström
Försäljning och utbildning

0767- 23 28 17
marina@svensktalteknologi.se

Johan Swensson
Försäljning och utbildning

0761-30 08 91
johan@svensktalteknologi.se