2018-05-15 — HANTERA ERA VERKTYG

Svensk Talteknologi finns i Skolon

Skolon är en oberoende samlingsplats för tusentals av Sveriges bästa digitala skolverktyg, såsom läromedel, hjälpmedel och webbaserade tjänster.

Med Skolon är det enkelt att komma åt och använda alla sina digitala skolverktyg med en och samma inloggning – säkerheten ökar, administrationen minskar och det blir mer tid för lärandet. Svensk Talteknologi har funnits med från start och vi erbjuder demoversioner av samtliga verktyg. Våra produkter erbjuds för olika plattformar, vilket innebär att det finns något som passar alla. Är du sugen på att testa ett eller flera av våra verktyg? Leta upp dem i Skolon eller kontakta oss, så hjälper vi dig!

GDPR-säkra

Med datavisualiseringsverktyget blir det möjligt för skolan eller kommunen att på ett smart och säkert sätt se och hantera användardata i digitala skolverktyg.

En inloggning, ett klick

I Skolon finns alla dina digitala skolverktyg på ett ställe. Du startar varje verktyg med endast ett klick och kan dessutom enkelt hoppa och växla mellan de olika verktygen – på en sekund.

Hantera licenser

Få full koll på skolans verktyg och flytta på egen hand licenser snabbt och smidigt mellan elever och klasser, oavsett om det gäller en licens eller hundra.

Vill du veta mer om hur du förenklar hanteringen av era verktyg? Läs mer på Skolons hemsida.