Programuppdatering

ClaroSpeak Plus v.5

Nu finns en ny version av vår populära app ClaroSpeak Plus tillgänglig. Följande nya funktioner och förbättringar har tillkommit.

En viktig nyhet är att ordprediktionen i ClaroSpeak är ytterligare förbättrad och ännu enklare att använda. Ordprediktionslistorna delas mellan ClaroSpeak och Claro Keyboard, den mycket användbara tangentbordsappen, som levereras tillsammans med ClaroSpeak. Alla nya ord som du skriver lär sig ClaroSpeak. De orden kommer att finnas tillgängliga i ClaroSpeak, men också i Claro Keyboard. Detta gäller också för ordlistor som du själv skapar i ClaroSpeak Plus.

Dessa förbättringar tillsammans med utökade ordlistor, innebär att ordprediktionen i ClaroSpeak Plus gör det ännu enklare för dig att hitta rätt ord när du skriver i appen. Även den fonetiska funktionen och homofon-stödet är förbättrat i ClaroSpeak Plus version 5. Allt för att förenkla för dig som använder appen.

Förbättringarna ovan tillsammans med bland annat en kraftfull fotofunktion (OCR), ännu fler kvalitetsröster på många språk samt bildstöd gör ClaroSpeak Plus version 5 till en mycket användbar och mångsidig läs- & skrivapp.

Kontakta oss på Svensk Talteknologi så berättar vi mer om nyheterna i ClaroSpeak Plus version 5. ClaroSpeak Plus går självklart att få tillgång till som skol- eller kommunlicens.

Klicka här för att kontakta oss