Läsverktyg

Har du några bekymmer med nerladdning eller aktivering
av era produkter är ni varm välkomna att kontakta oss på support@svensktalteknologi.se
Programuppdatering

ClaroRead Chrome v.28

Nu finns version 28 av ClaroRead Chrome tillgänglig! Nedan finner du information om de förbättringar och nya funktioner som ingår i uppdateringen.

  • Nytt utseende på inställningar – Större och enhetlig inställningsskärm med ett uppdaterat användargränssnitt. Den här inställningsskärmen kan nås från ClaroRead Chromes verktygsfält och tilläggsalternativen. De nya inställningarna kommer bara att öppna en uppsättning inställningar för flera flikar så du behöver inte hålla reda på flera inställningsfönster som öppnas. Och det hela ändrar storlek enligt webbläsarens fönsterstorlek, stöder mörkerläge och har tydliga bilder för att hjälpa dig hitta den inställning du behöver.
  • “Extra” verktygsfältsknapp – ClaroRead Chrome innehåller nu en extra knapp i verktygsfältet som innehåller ytterligare tre knappar för ClaroIdeas, ePub Reader och Speaking Calculator.
  • Extra knapp för ordprediktion i verktygsfältet så att du kan slå på och av ordprediktion med ett enda klick. Göm undan den och ta fram den igen för att passa till webbsidan du besöker.
  • I inställningar hittar du nu en “Visa”-flik som låter dig styra vilka knappar du kan se i verktygsfältet. Ta bort knappar för att göra applikationen enklare och mindre, eller lägg till knappar för att få fler funktioner.
  • Fler engelska fonetiska och dyslektiska korrigeringar i stavningskontroll.
  • Stoppknappen finns nu alltid i verktygsfältet, oavsett vilka inställningar du ändrar, så du kan alltid stoppa talet från talsyntesen med ett enda klick.