2019-03-19 — KUNSKAP

Paketlösningar ger mycket till många

Enskilda produkter gör stor nytta, men tillsammans kan de göra ännu större skillnad. Paketlösningar kan till en låg kostnad åstadkomma mycket för många – och med vars hjälp du kan göra det svåra lite enklare. Anders Abrahamsson, VD på Svensk Talteknologi berättar om varför paketlösningar är det bästa alternativet för er.

“I dagens moderna skolor och kommuner används idag ofta olika typer av enheter, t ex PC, Chromebooks och iPads. Genom att då välja ett paket så blir lösningen mer flexibel och om enheter byts ut så krävs inga nya inköp för att stödja eleven. Det innebär att skolan eller kommunen på ett enkelt sätt kan budgetera sitt inköp utan att det ändras för att man förändrar uppsättningen av enheter eller införskaffar fler, berättar Anders.” 

Svensk Talteknologi erbjuder flera olika typer av lösningar där ClaroValfrihet är den mest flexibla. Skolan eller kommunen kan då sätta samman sitt egna paket med verktyg, avtal och licenser.

“Med ClaroValfrihet får eleven bästa tänkbara stöd oavsett vilken enhet som används. En annan klar fördel är att priset för ett paket är lägre än för samma uppsättning av enskilda produkter då lösningen är kopplat till ett årligt pris,” avslutar Anders.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan göra det svåra lite enklare för dig? Ta en titt på våra paketlösningar eller kontakta oss, så berättar vi mer om fördelarna med att välja något av våra paket. Därefter diskuterar vi tillsammans med er hur vi kan paketera på bästa sätt för er skolas eller kommuns behov. Vi ger dig gärna råd och konsultation.

Skolpaketet

Skolpaketet är en lösning för skolor som vill hjälpa alla sina elever med att kunna läsa och skriva utan att det krävs stora investeringar eller en specifik teknisk plattform. Med Svensk Talteknologi som leverantör frigör skolan resurser till den lärande verksamheten och säkerställer att alla elever har rätt verktyg.

ClaroValfrihet

Claro Valfrihet är ett bra alternativ för skolor och kommuner med en blandad IT-miljö. Det innebär att vi skräddarsyr en lösning för just er skola eller kommun. Efter en kostnadsfri konsultation, finner vi det bästa alternativet gällande plattformar, verktyg och avtal.

Läs mer om våra lösningar för skolor och kommuner här