Kampanj

8 fördelar för lärandet med smartpenna – populära Symphony SmartPen nu till kampanjpris

Smarta pennor bidrar till att underlätta skrivandet i vardagen på flera olika sätt, både i och utanför skolans väggar. Bland annat är det möjligt att spara dina handskrivna anteckningar på olika enheter, ta upp ljud från lektioner eller möten och göra din handskrift sökbar digitalt. Vilka fler fördelar finns det med smartpennor? För att du ska upptäcka det, erbjuder vi just nu 10% på en av våra populäraste smartpennor, Symphony SmartPen. Följ med, så berättar vi mer!

Med smarta pennor finns oändliga möjligheter för att underlätta lärandet. Symphony SmartPen är en av våra populäraste pennor och som underlättar skrivandet såväl i klassrum som hemma.

8 fördelar med att använda Symphony SmartPen

 • Symphony SmartPen är vår nättaste smartpenna hittills och ligger bekvämt i handen för att underlätta skrivandet.

 • Det är möjligt att lagra upp till 1,200 handskrivna A4-sidor direkt i pennan. Dina nedskrivna anteckningar, tankar och idéer finns med dig var du än befinner dig.

 • Pennan synkar automatiskt dina handskrivna anteckningar till alla dina enheter, såsom mobil, dator eller surfplatta. Det gör att dina anteckningar alltid är lätta att nå.

 • Genom att använda pennan tillsammans med appen LiveScribe+ blir det möjligt att spela in ljud kopplade till dina anteckningar. Detta gör att du inte behöver fokusera på att skriva så mycket under exempelvis lektioner eller möten. Du kan istället koncentrera dig på det som sägs, delta bättre uppmärksamhetsmässigt och lita på att pennan sparar ljudupptagningen för att lyssna igen om du skulle behöva.

 • Efter att ha synkat dina anteckningar till LiveScribe+ kan du konvertera handskriven text till digital text, som sedan kan göras om till noteringar, uppgifter eller meddelanden.

 • Pennan gör din handskrift sökbar digitalt i LiveScribe+.

 • Pennan kan användas på över 27 olika språk, exempelvis engelska, tyska, spanska, franska, italienska, polska, danska, norska, portugisiska, turkiska, kinesiska och arabiska.

 • Pennan laddas enkelt upp med en vanlig usb-kabel och din laddning håller i upp till 90 dagar.

Innehåll

I paketet för Symphony SmartPen ingår:

 • Symphony SmartPen penna
 • 2 st bläck
 • Litet noteringsblock
 • USB-kabel
 • Gratis app för att bl.a. synka anteckningar och spela in ljud: LiveScribe+

Just nu: 10% på Symphony SmartPen

Just nu erbjuder vi Symphony SmartPen, en av våra populäraste smartpennor, till kampanjpris. Det innebär att du får 10% på ditt köp, oavsett om det gäller en penna eller om du önskar en större uppsättning av pennor till exempelvis en klass, grupp eller skola. Du behöver ingen kod för att erhålla rabatten, utan priset är redan avdraget i vår webbshop. Kampanjen gäller fram till 31 december 2021.

Gå till Symphony SmartPen i vår webbshop här

Så använder du Symphony SmartPen

Vi hjälper dig gärna

Vi på Svensk Talteknologi har arbetat med läs-, skriv- och språkverktyg i över 20 år. Våra användarexperter Marina och Johan hjälper dig gärna med att besvara funderingar kring smartpennor och hur de kan användas på bästa sätt hemma eller i undervisningen. Välkommen med frågor och funderingar!

Gå direkt till Symphony SmartPen i vår webbshop

Marina Lundström
Försäljning och utbildning

Johan Swensson
Försäljning och utbildning