WEBINARS

Välj önskat webinar nedan

Vad roligt att du är intresserad av att delta i en av våra webinars och utbildningar. Våra olika typer utbildningar och tider uppdateras kontinuerligt. Välj önskat webinar nedan och fylla kontaktuppgifter samt de dagar du kan delta. Vi återkommer sedan till dig med vilken dag du faktiskt blivit tilldelad. Just nu kör vi samtliga allmänna utbildningar digitalt via webben och för att delta behöver man använda webbläsaren Chrome.

Varmt välkommen med din anmälan!

Nu lanserar vi ClaroValfrihet läs- och skrivpaketet som hjälper elever genom hela skrivprocessen, från idé till färdig text. I denna webbvisning fokuserar vi på användare av G-Suite i Chromewebbläsaren. 

Det största fokuset i visningen kommer ligga på att gå igenom hur elever kan använda ClaroIdeas Chrome, ClaroRead Chrome Premium samt ClaroStava med syfte att skriva bättre texter. Nedan ber vi dig fylla i kontaktuppgifter och de dagar du kan delta. Vi återkommer sedan till dig med vilken dag du faktiskt blivit tilldelad. Visningen kommer hållas via webben och pågår ca 45 minuter.

Läs mer om skrivprocessen >        Till anmälan >

Se våra visningsfilmer