WEBBVISNING

Välj önskad webbvisning nedan

Vad roligt att du är intresserad av att delta i en av våra webbvisningar. Typer av webbvisningar och tider uppdateras kontinuerligt. Välj önskad webbvisning nedan och fylla kontaktuppgifter samt de dagar du kan delta. Vi återkommer sedan till dig med vilken dag du faktiskt blivit tilldelad. Visningarna kommer att hållas via webben och för att delta behöver man använda webbläsaren Chrome.

Varmt välkommen med din anmälan!

Pratstart språkinlärning

Vad roligt att du är intresserad av att delta i en webbvisning av Pratstart, ett digitalt läromedel i svenska för nyanlända.
Nedan ber vi dig fylla i kontaktuppgifter och de dagar du kan delta. Visningen kommer att pågår ca 45 minuter.

Visningen har två inriktningar:
1. Utbildning för dig som arbetar på en skola med licens för Pratstart
2. För dig som jobbar på en skola som inte har licens för Pratstart men skulle vilja se hur du kan använda det med dina elever.

Det är viktigt att du nedan väljer rätt inriktning av webinaret för att innehållet ska komma dig till mest gagn. Kryssa i datum och tid du kan delta i visningen. Fyll gärna i alla tider du kan delta. Du kommer sedan bli kontaktad med bekräftelse om vilken tid du blivit tilldelad. För att delta behöver man använda webbläsaren Chrome.

Läs mer om Pratstart >           Till anmälan >

Nu lanserar vi ClaroValfrihet läs- och skrivpaketet som hjälper elever genom hela skrivprocessen, från idé till färdig text. En komplett lösning för alla plattformar. Är du nyfiken på hur det fungerar? Anmäl dig till vår webbvisning genom formuläret nedan.

Vad roligt att du är intresserad av att delta i en webbvisning av ClaroValfrihet läs- och skrivpaketet som förenklar skrivprocessen från idé till färdig text. Nedan ber vi dig fylla i kontaktuppgifter och de dagar du kan delta. Vi återkommer sedan till dig med vilken dag du faktiskt blivit tilldelad. Visningen kommer hållas via webben och pågår ca 45 minuter.

Läs mer om skrivprocessen >        Till anmälan >

Se våra visningsfilmer