2018-12-17 — ÅRSSUMMERING

Det här har hänt under året som gått

Nylansering, 20-årsfirande och nya produkter. Vad mer hände under året som passerat? Innan vi tar ett ordentligt kliv in i 2019 blickar vi tillbaka på vad som hänt i Svensk Talteknologis värld under det gångna året.

Nu är vi gamla i gamet: Svensk Talteknologi firade tjugo år

HIPP, HIPP, HURRA! 2018 fyllde vi 20 år. Det firade vi genom erbjudanden och tävlingar under året som gick. Den stora födelsedagspresenten var såklart nylanseringen av varumärket genom den nya grafiska profilen.

Vi fick en ny skepnad: Ny logotyp med ny grafisk profil lanserades

En av de största förändringarna som skett under året är lanseringen av vår nya logotyp med tillhörande skepnad som presenterades under SETT Stockholm i våras. Ingen har väl knappast missat att vi numera har terrakottaröda ljudvågor i vår logotyp och att sandfärgat tillsammans med gult är ett vanligt inslag hos oss.

Vår nättaste penna hittills: Nu finns Aegir SmartPen i vår webbshop

För bara drygt en månad sedan lanserades Aegir SmartPen i vår webbshop. Pennan är vår nättaste hittills, har en snygg ljusblå färg och låter dig skriva och lagra upp till 1,200 handskrivna A4-sidor direkt i pennan. Intresset för pennan har varit stort och på bara några få veckor har en uppsjö av pennor sålts!

Claro Website Reader

Enklare beställningar och tydligare information: Ny hemsida och webbshop

I och med en ny skepnad kändes det lägligt att uppdatera vår hemsida och tillhörande webbshop. Det innebär att det nu är enklare att hitta information om vårt arbete och våra produkter. Vi har numera även en nyhetssida där vi löpande publicerar relevanta nyheter.

Lär dig ett nytt språk:  Languagenut blir nytt verktyg i sortimentet

I våras fick vi ett helt nytt verktyg för inlärning av språk, nämligen det digitala språkinlärningsverktyget Languagenut. Languagenut är anpassat för både elever och lärare och innehåller interaktiva spel och övningar med tydlig progression och uppmuntran.

Full fart på Dysleximässan: Dyslexipriset delades ut och en del av Kungafamiljen besökte oss

Under Dysleximässan i oktober var det full fart som vanligt. Prins Carl Philip invigde mässan under fredagsförmiddagen och senare under dagen passade Prinsen, tillsammans med Prinsessan Sofia, på att besöka Svensk Talteknologis monter. Under lördagen delades Dyslexipriset ut och årets vinnare blev ingen mindre än mångfacetterade Ulla Föhrer.