JOBB

Vill du bli en del av vårt säljteam?

Vill du arbeta i ett företag som gör skillnad på riktigt och drivs av att underlätta såväl skolgång som vardag för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk? Vi söker nu en ny kollega och account manager till vårt säljteam.

Som account manager kommer du bli en del av vårt aktiva säljteam och samtidigt hjälpa våra användare att komma igång och visar möjligheterna med våra verktyg.

Du har många kontaktytor, främst med våra kunder, som sträcker sig från elever, lärare, privatpersoner, myndigheter till företag, men även med våra samarbetspartners och leverantörer, främst i Sverige men även internationellt. Detta gör att du måste vara serviceinriktad och drivs av att göra kunden nöjd. Du kommer att få stort ansvar i ditt dagliga arbete men arbetar alltid med klara och tydliga mål.

Du har sedan tidigare erfarenhet av försäljning av programvaror eller tjänster. Alternativt så har du tidigare varit eller är idag lärare, gärna med IKT-inriktning.

Som vår kollega kommer vi bjuda in dig i en härlig gemenskap där service och kundfokus genomsyrar vår vardag. Att du är framåt, tar eget ansvar och vill utvecklas är viktigt för oss.

JOBB

Vi tror att du är:

Strukturerad och noggrann med många bollar i luften

Som person är du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du planerar och utför självständigt ditt dagliga arbete och trivs med många parallella arbetsuppgifter.

Utmanande, innovativ och får saker gjorda

Du utmanar dina kollegor genom att våga tänka nytt och kommer med innovativa idéer samtidigt som får saker gjorda, vare sig det handlar om arbetsuppgifter i team eller individuellt. Du drivs av att sälja och lösa kundens behov.

Serviceminded och har lätt för att lära

Du har lätt för att hjälpa och guida människor, samt förklara nya saker på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Du lägger stor vikt vid att göra kunden nöjd och gillar att lösa problem! 

Försäljningsinriktad och relationsbyggande

Du är resultatinriktad, brinner för försäljning och marknadsföring och tycker att det är kul att arbeta med användare och kunder. Du är van att arbeta med människor och gillar att bygga relationer både genom telefon, digitala och fysiska möten.

JOBB

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är försäljningsinriktade och formas efterhand som du själv skapar din roll tillsammans med vårt team. Vi ser oss som ett lag vilket innebär att vi tillsammans tar oss an de uppgifter som ska lösas. Arbetsuppgifter som du dagligen biter tag i är bl a:

Planera ditt försäljningsarbete med befintliga och framtida kunder tillsammans med säljteamet. Du besöker kunder men möten via webb och telefon kommer också att vara en stor del av din vardag.

• Du återkopplar till kunder med erbjudande, offerter och avtal och förklarar vad som krävs för att komma igång. Du håller även kontakten med nyckelpersoner hos våra användare. Resultaten rapporterar du tillbaka till ditt team och du kommer därmed att få möjligheten att vara med och forma hur vi arbetar med våra användare på bästa sätt.

• Du utbildar och stöttar pedagoger, specialpedagoger och privatpersoner och ser till att deras digitala verktyg fungerar som tänkt.

• Du kommer att representera Svensk Talteknologi på inte bara personliga kundmöten utan även mässor och events.

OM OSS

Det här är Svensk Talteknologi

Svensk Talteknologi tillsammans med dotterbolaget Tretac är marknadsledande och har funnits i över 20 år. Idag har fler än hälften av alla kommuner gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever inom områdena läsa, skriva och språkinlärning. Det innebär att de används av över hundratusentals elever och privatpersoner dagligen. Svensk Talteknologi gör verkligen skillnad för många.

Vi ingår i CIMON koncernen som är Googles största partner i Norden gällande Suite, med över 350 anställda. Det innebär att du har chans att ta en stor och betydande roll på en av Sveriges mest spännande koncerner med stora möjligheter att växa i din roll.

Tillträde: Snarast
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlshamn alternativt Stockholm

Vi vill träffa dig!

Känner du igen dig uppe i beskrivningen av tjänsten och att du också vill vara en del av Svensk Talteknologi? Vad roligt! Skicka ditt personliga brev och CV till oss – och du, gör det snarast, då vi går igenom ansökningar löpande. Vill du hellre ringa oss på 0454-30 32 30 så går det såklart lika bra.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök till tjänsten här