Vi söker en ny kollega

Vill du göra skillnad på riktigt?

Att vara en del av Svensk Talteknologi är att göra skillnad. Som en del i vårt team kommer du att känna dig riktigt stolt över det du gör. Nu växer vi och har ett par lediga positioner där vi söker personer som, precis som vi, vill göra skillnad. Är det kanske du eller någon du känner?

Läs mer här
Läs mer här

Verktyg för att skriva, läsa och språkinlärning

Svensk Talteknologi har den stora glädjen att underlätta såväl skolgång som vardag och arbetsliv för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk. Vi har funnits i 20 år och ingår idag i CIMON-koncernen som är Googles största partner i Norden gällande G-suite. CIMON har över 350 anställda inom koncernen.

Vi har länge arbetat inom områdena läsa, skriva, språkinlärning och har flera spännande produkter inom samtliga områden. ClaroStava, det moderna rättstavningsprogrammet som fick ett varmt mottagande när det lanserades hösten 2017 är ett av våra skrivhjälpmedel. Våra senaste tillskott är Languagenut och Pratstart. Bägge dessa är verktyg för språkinlärning.

En annan nyhet är Plotagon Education, som gör det möjligt för vem som helst att skapa levande presentationer och proffsiga animerade videos på några minuter. Våra produkter erbjuds för PC, Mac, iOS, Chrome och Android och i olika avtalsformer, vilket innebär att vi har något för alla.

Idag har fler än hälften av Sveriges kommuner gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever. Det innebär att de används av hundratusentals elever dagligen. Många kanske skulle tänka sig att vi är nöjda med det vi hittills har åstadkommit, men vår vision är att ingen elev ska lämna skolan utan att kunna läsa, skriva eller hantera ett språk. Välkommen till Svensk Talteknologi

Nyheter

Anna Abibo

Individanpassade pocketböcker för barn, ungdom och vuxen med Abibo

Är du vår nya kollega?

PANEL: Vad är er syn på breda produkter?

Läs fler nyheter

Våra mest populära produkter

Se alla våra produkter
Vi lär lärare att lära

Att investera i kunskap om hur elever och lärare kan använda de verktyg vi erbjuder, tycker många är viktigt. Vi vill därför erbjuda alla möjligheten till bra utbildningar. För lärare och pedagoger kan vi skräddarsy olika utbildningspaket utifrån deltagarnas behov.

Läs mer

Skaffa ramavtal

Svensk Talteknologi erbjuder verktyg från flera olika tillverkare. De olika tillverkarna har olika möjligheter gällande avtal för skolor och kommuner/koncerner. Kontakta oss för att gemensamt hitta den mest fördelaktiga lösningen för er!

Läs mer

Lär dig ett nytt språk

Lär dig ett nytt språk

Vi på Svensk TalTeknologi kan erbjuda ett flertal olika produkter som med fördel kan användas vid språkinlärning! Produkterna kan användas av nyanlända elever för att lära sig svenska, men också för att lära sig ett nytt språk mer än svenska.

Läs mer