Läs- och skrivverktyg på samtliga plattformar

ClaroValfrihet läs- och skrivpaket är en komplett lösning för alla plattformar som stödjer eleven genom hela skrivprocessen, från idé till färdig text.

Läs mer här
Läs mer här

Verktyg för att läsa, skriva och lära sig nya språk

Svensk Talteknologi underlättar såväl skolgång som vardag och arbetsliv för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk.

I över 20 år har vi arbetat inom områdena läsa, skriva, språkinlärning och har flera spännande produkter inom varje område. Vi erbjuder högkvalitativa Läs- och skrivverktyg som passar alla åldrar. Våra produkter erbjuds för PC, Mac, iOS, Chrome och Android och i olika avtalsformer, vilket innebär att vi har något för alla.

Idag har uppemot 70% av Sveriges kommuner gjort produkter från oss tillgängliga för samtliga sina elever. Det innebär att de används av hundratusentals elever dagligen. Många kanske skulle tänka sig att vi är nöjda med det vi hittills har åstadkommit, men vår vision är att ingen elev ska lämna skolan utan att kunna läsa, skriva eller hantera ett språk. Välkommen till Svensk Talteknologi

Nyheter

Webinarvecka med NYA ClaroStava: dagliga visningar under vecka 49! På 30 minuter visar vi möjligheterna med nylanserade ClaroStava och om hur funktionerna stödjer eleverna i skolarbetet, oavsett plattform eller val av skrivyta.

8 fördelar för lärandet med smartpenna – populära Symphony SmartPen nu till kampanjpris

Premiär för NYA ClaroStava - det kompletta rättstavningsverktyget med unika funktioner för att stödja eleverna i hela skrivprocessen, oavsett plattform. Läs mer här!

Läs fler nyheter

Våra mest populära produkter

Se alla våra produkter
Vi lär lärare att lära

Att investera i kunskap om hur elever och lärare kan använda de verktyg vi erbjuder, tycker många är viktigt. Vi vill därför erbjuda alla möjligheten till bra utbildningar. För lärare och pedagoger kan vi skräddarsy olika utbildningspaket utifrån deltagarnas behov.

Läs mer

Skaffa ramavtal

Svensk Talteknologi erbjuder verktyg från flera olika tillverkare. De olika tillverkarna har olika möjligheter gällande avtal för skolor och kommuner/koncerner. Kontakta oss för att gemensamt hitta den mest fördelaktiga lösningen för er!

Läs mer

Lär dig ett nytt språk

Lär dig ett nytt språk

Vi på Svensk TalTeknologi kan erbjuda ett flertal olika produkter som med fördel kan användas vid språkinlärning! Produkterna kan användas av nyanlända elever för att lära sig svenska, men också för att lära sig ett nytt språk mer än svenska.

Läs mer

Till toppen