Om oss
OM OSS

Ledande med över tjugo års erfarenhet inom skriv- och läsförståelse

Svensk Talteknologi underlättar med stor glädje vardag och skolgång för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk. Vi har nu funnits i 20 år och ingår idag i Cimonkoncernen som är Googles största partner i Norden gällande Suite, med över 350 anställda.

Vi har länge arbetat inom områdena läsa, skriva, språkinlärning och har flera spännande produkter inom samtliga områden. Många leverantörer vill ha oss som samarbetspartner men vi värnar om att det vi representerar ska vara bra verktyg från bra leverantörer som lever upp till våra höga krav. Viktigast av allt är att det ska vara till nytta och stöd för användaren.

Idag har fler än hälften av alla kommuner gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever. Det innebär att de används av över hundratusentals elever dagligen. Vår vision är att ingen elev ska lämna skolan utan att kunna läsa, skriva eller hantera ett språk. Välkommen till Svensk Talteknologi.

Om oss
OM OSS

Vi kan med glädje presentera nya partners och produkter

Vår sortiment utökas ständigt med nya spännande produkter, varav de senaste nyheterna är Plotagon, ett presentationsverktyget där användaren på ett snabbt och smidigt sätt skapar proffsiga animeringar till sina texter. Pratstart och Languagenut, digitala läromedel som hjälper nybörjare att på ett roligt sätt lära sig engelska, spanska eller 19 andra språk. Pratstart är ett lättanvänt läromedel som stöttar nyanlända att på ett effektivt och roligt sätt lära sig svenska. ClaroStava, moderna rättstavningsprogrammet, som lanserades i höstas med varmt mottagande, är ett av våra nyaste skrivhjälpmedel.

Om oss