Vi lär lärare att lära
INFO

Integritetspolicy

Introduktion

Mot bakgrund av den nya EU:s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig information om de uppgifter vi behandlar.

I denna integritetspolicy informerar vi dig om hur, Svensk Talteknologi, 556722-1501, adress, Biblioteksgatan 4, 374 35 Karlshamn, behandlar användarens personuppgifter.  

 

Personuppgiftspolicy

Svensk Talteknologi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns under rubriken “kontakta oss” längst upp under “Om oss” på vår hemsida www.svensktalteknologi.se.

Vi lämnar ej ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk, bearbetning eller dylikt.

Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte.

 

Cookies & google analytics

Vi använder oss av cookies. En cookie är en textfil som innehåller information och lagras på besökarens dator. Cookies används av tekniska skäl för att du skall kunna använda webbplatsen på bästa sätt & för att registrera besöksstatistik.

Du kan stänga av användningen av cookies i webbläsarens inställningar.

Vi använder oss även av Google Analytics för att förbättra vår service, användarvänlighet och för att analysera hur webbplatsen används.

 

Hur hanterar vi dina personuppgifter.

Här beskriver vi varför och hur vi behandlar din data och redogör för orsakerna till vår behandling.

Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kundernas beställningar eller ärende. Vid beställningar sparas namn, adress, e-post samt ev. telefonnummer.

Vid ärenden endast namn, e-post samt ev. telefonnummer.

 

Om våra produkter och tjänster;

Licenser och produkter vi säljer.

Svensk Talteknologi vet inte vem som är slutanvändaren på våra produkter. Dvs vi kan inte spåra, lagra eller kontakta slutanvändaren.

Support

Om man kontaktar oss för support har vi endast namn och e-postadress samt ev. telefonnummer till den som kontaktat oss.  

Korrespondens, förfrågningar m.m

När vi har korrespondens med kunder och leverantörer så har vi endast namn och mejladress (dataminimering). Här kan avsändaren ibland ha telefonnummer med i sin avsändare.

Genomgång och rensning av all e-post görs kontinuerligt i våra system och större genomgångar görs varje halvår.

 

Marknadsföring

Nyhetsbrev

När det gäller nyhetsbrev har vi endast din e-postadress för att kunna skicka ut det till dig.  

Om man vill avsäga sig sitt nyhetsbrev finns en länk längst ner på nyhetsbrevet. Klicka på länken, du blir då avanmäld som prenumerant och dina uppgifter tas bort i vårt system.

 

Beställningar via e-butik eller e-post.

Köp i vår e-butik

Vid köp i e-butiken lagras endast de uppgifter som behövs för att genomföra din beställning och som du själv lägger in i beställningen. Detta bokförs i vårt faktureringssystem och följer sedan bokföringslagen när det gäller lagring av det. Exempel på personuppgifter vid köp via e-butik är namn, adress, telefonnummer samt mailadress. Med andra ord, de uppgifter du själv lägger in vid beställning i e-butiken.

Order via e-post

Om man lägger en order via order@svensktalteknologi.se, så sparas denna endast som en orderbekräftelse till beställningen och används till fakturering. Detta sparas då som ett bokföringsunderlag till denna beställning. Endast de uppgifter som du själv lägger in vid din order kommer sparas.

 

Rätt att begära information.

Vill du veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig, skicka då en undertecknad begäran till oss. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos oss och även få uppgifter rättade om det skulle vara så.

Denna policy kan komma att ändras på något sätt, senaste uppdateringen ligger alltid på hemsidan. www.svensktalteknologi.se

Har du någon fråga om detta, välkommen att kontakta oss på info@svensktalteknologi.se.

 

Svensk Talteknologi

2018