Talsyntes på flera olika plattformar = ClaroValfrihet!

Inbjudan till frukostseminarie!

Du är varmt välkommen att anmäla dig till ett av våra kostnadsfria frukostseminarier!
Svensk TalTeknologi bjuder in till frukostseminarier i Malmö, Göteborg och Stockholm! Vi erbjuder dig som deltagare nyttig och fördjupad kunskap kring våra erbjudanden gällande kommuner och skolor. Vid frukostseminarierna deltar gästföreläsare som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom området läs- och skrivverktyg.

Ny branschorganisation och tal på hemsida!Vi är medlem i Swedish Edtech Industry!

Swedish Edtech Industry är en helt ny branschorganisation som samlar de företag som verkar inom edtech i Sverige och syftet är att driva frågor för en kvalitativ digitalisering av det svenska utbildningssystemet!
Läs mer om Swedish Edtech Industry här!
Vi har tal på vår hemsida för att kunna få texten uppläst! Håll markören över SiteCues ikonen högst upp på sidan. Sedan klickar du på den högra ikonen, för att välja ” Tal på”.

Senaste från Facebook!

SAVE THE DATE! Onsdagen den 3 maj kl. 14.05-14.20 talar Marcus i Skolon Speakers Corner! ...

Vi kommer även i år att vara en av talarna i Skolon Speakers Corner! Svensk TalTeknologi presenterar ett flertal digitala nyheter som gör att elevers inlärning av olika språk ökar. Olika applikationer utvecklar både tal och skrift på svenska, men även på andra språk. Kom bort för att se premiärvisningar och för att lyssna på Marcus!

View on Facebook