Lär dig ett nytt språk!

Välkommen till Svensk Talteknologi

Svensk Talteknologi har sedan 20 år arbetat med att underlätta skolgång, arbetsliv och vardag för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk. Det finns idag mängder av bra, digitala verktyg som kan underlätta för alla som vill utveckla sina förmågor. Men det finns utmaningar i att lyckas välja rätt. Och speciellt utmanande kan det vara för personer med läs och skrivsvårigheter oavsett om det är i skolan eller i arbetslivet.

Vi på Svensk Talteknologi vill ge alla dom bästa förutsättningarna  att hitta rätt bland alla de fantastiska möjligheter som erbjuds.

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan nå dina mål. Din nyfikenhet och vår kunskap garanterar att det kommer att lyckas.

Om Oss

Verktyg för att skriva, läsa och språkinlärning

Svensk Talteknologi har den stora glädjen att underlätta såväl skolgång som vardag och arbetsliv för alla som läser, skriver eller vill lära sig ett nytt språk. Vi har funnits i 20 år och ingår idag i CIMON-koncernen som är Googles största partner i Norden gällande G-suite. CIMON har över 350 anställda inom koncernen.

Vi har länge arbetat inom områdena läsa, skriva, språkinlärning och har flera spännande produkter inom samtliga områden. ClaroStava, det moderna rättstavningsprogrammet som fick ett varmt mottagande när det lanserades hösten 2017 är ett av våra skrivhjälpmedel. Våra senaste tillskott är Languagenut och Pratstart. Bägge dessa är verktyg för språkinlärning.

En annan nyhet är Plotagon Education, som gör det möjligt för vem som helst att skapa levande presentationer och proffsiga animerade videos på några minuter. Våra produkter erbjuds för PC, Mac, iOS, Chrome och Android och i olika avtalsformer, vilket innebär att vi har något för alla.

Idag har fler än hälften av Sveriges kommuner gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever. Det innebär att de används av hundratusentals elever dagligen. Många kanske skulle tänka sig att vi är nöjda med det vi hittills har åstadkommit, men vår vision är att ingen elev ska lämna skolan utan att kunna läsa, skriva eller hantera ett språk. Välkommen till Svensk Talteknologi

Våra mest populära produkter

Köp ClaroRead Plus

Talsyntesen som fler än hälften av Sveriges elever har tillgång till. Text i en mängd olika format, på uppemot 60 språk, läses upp utan problem. Samtliga talsynteser med namnet ClaroRead har inbyggd OCR vilket innebär att låsta dokument på ett smidigt sätt kan göras om till lyssningsbar text.

Pris från 1.995 kr

Från 2.493,75 kr inkl. moms
Har du en licens?

Echo SmartPen

Skriv anteckningar med pennan och spela samtidigt in ljudet på det som sägs på mötet/föreläsningen. Gå sedan tillbaka, peka på ett ord och få ljudet uppspelat från samma tidpunkt du skrev just det ordet under mötet/ föreläsningen.

Pris 1.595 kr

Från 1.993,75 kr inkl. moms

Echo SmartPen
ClaroRead Chrome Premium

ClaroRead Chrome Premium är ett tillägg som installeras i Google Chrome på din dator eller Chromebook för att få text uppläst. Tillägget läser all text i webbläsaren, inklusive inskannat och/eller låst material.

Pris från 549 kr

Från 686.25 kr inkl. moms

Digitala verktyg och läromedel

ClaroStava

Köp ClaroStava till din befintliga talsyntes och få uppläsning, ordbok och rättstavning i ett och samma program!

Pris från 590 kr

LanguageNut

Det digitala läromedlet som hjälper nybörjare att på ett roligt sätt lära sig engelska, spanska och 19 andra språk. Finns som Level 1 och 2.

Pris från 169 kr

PratStart

Det digitala läromedlet som hjälper nyanlända att på ett roligt och interaktivt sätt lära sig svenska från till exempel arabiska, dari eller 17 andra språk.

Pris från 139 kr

Plotagon

Presentationsverktyget där användaren på ett snabbt och smidigt sätt skapar proffsiga animeringar till sina texter.

Pris från 350 kr

Fysiska verktyg

Echo SmartPen

Skriv anteckningar med pennan och spela samtidigt in ljudet från mötet/föreläsningen. Pennan kommer sedan spara ljudet, direkt kopplat till din anteckning.

Pris 1.595 kr

Echo Tillbehör

De speciella anteckningsblocken med mikropunktsmönster som används tillsammans med SmartPen. Finns i olika format och varianter.

Pris från 159 kr

Anteckna med pennan och spela samtidigt in ljudet från mötet/föreläsningen. Pennan sparar ljudet, direkt kopplat till din anteckning. Allt synkroniseras med din platta eller telefon.

Pris 1.695 kr

Ljudutjämningssystem som huvudsakligen används i klassrummet. Fördelarna med FrontRow Juno är många, både för elever och lärare.

Pris 15.995 kr

Se alla produkter
Vi lär lärare att lära

Att investera i kunskap om hur elever och lärare kan använda de verktyg vi erbjuder, tycker många är viktigt. Vi vill därför erbjuda alla möjligheten till bra utbildningar. För lärare och pedagoger kan vi skräddarsy olika utbildningspaket utifrån deltagarnas behov.

Läs mer

Skaffa ramavtal

Svensk Talteknologi erbjuder verktyg från flera olika tillverkare. De olika tillverkarna har olika möjligheter gällande avtal för skolor och kommuner/koncerner. Kontakta oss för att gemensamt hitta den mest fördelaktiga lösningen för er!

Läs mer

Lär dig ett nytt språk

Lär dig ett nytt språk

Vi på Svensk TalTeknologi kan erbjuda ett flertal olika produkter som med fördel kan användas vid språkinlärning! Produkterna kan användas av nyanlända elever för att lära sig svenska, men också för att lära sig ett nytt språk mer än svenska.

Läs mer